Over ons

Belice Fashion

Belice komt van het Engelse woord geloven “believe” af. Mijn moeder zei altijd “Heb vertrouwen in jezelf dat je het kan, geloof in jezelf je doet het goed. goed is goed genoeg. Wie zegt wat beter best beste is, heb vertrouwen in je eigen kunnen. Alles komt goed, want jij bent wie je bent en dat is goed”. Vertrouw op je eigen kracht.

Je kan meer als je denkt. Alles wat je moet weten zit in jou en alles wat ik (mijn moeder) je heb geleerd zit ook in jou. Je hoeft het alleen maar naar buiten brengen. En erin vertrouwen/geloven dat het goed komt. De kracht, inspiratie en ideeën haal in uit de mooie herindelingen die mijn moeder heeft nagelaten om deze kleding stijl op de markt te brengen.

Zit lekker in je vel

Belice staat voor taak-, doel-, kwaliteit-, identiek en resultaatgericht presteren op basis van open- en eerlijkheid en vooral wederzijds vertrouwen. Belice vindt het belangrijk dat je “lekker in je vel moet zitten”. Als je lekker in je wel zit kun je dit uitstralen en over brengen op anderen. Kleding kan een belangrijke factor hierin spelen. De kleding ziet er modern, kleurrijk, creatief, vrouwelijk, sierlijk uit. Met deze kleding kunt u elke dag voor de dag komen, het zit lekker en u ziet er altijd prachtig uit. Ik maak alles hand gemaakt wat er voor zorgt dat er maar enkelen ontwerpen op de markt komen.

 

Kledinglijn

Een kledinglijn handgemaakt voor verschillende doelgroepen waaronder dames, meisjes en jongens. U loopt altijd met een uniek ontwerp dat nergens anders te vinden is.

Belice wil de meisjes en vrouwen er vrolijk, sierlijk , kleurrijk en modern uit laten zien. Het is vrouwelijke, sierlijke kleding. De vrouwelijke vormen zullen op een positieve manier zichtbaar zijn. Voor volle dames maakt de kleding juist slanker. De visie van Belice is dat elke meisje en vrouw op haar eigen manier, er stralend uit kan zien en lekker in haar vel kan zitten. Belice is tevens bezig met het ontwikkelen van een jongens kledinglijn.


Uitstraling

De uitstraling van Belice is modern en kleurrijk. (Nieuwe Stijl) Kleding die lekker zit, goed staat en mooi past, zult u vaker en langer dragen. En omdat het fijn zit, zal het uw uitstraling, zelfvertrouwen of presentatie ten goede komen.
Kleding op maat. Dat zit!

Basis ontwerp

Belice heeft online een paar basis ontwerpen van kleding om te produceren. Hierbij kunt u denken aan een onderjurk standaard model. De stoffen maken het kledingstuk uniek. Ook kan er van elk model een nieuw model maken door er iets aan toe te voegen. Ook kan Belice kleding volgens eigen ontwerp maken. Belice werkt graag met laagjes stoffen (verschillende kleding stukken over elkaar heen).


Materiaal

Belice gebruikt voornamelijk katoen, tricot, linnen, zijde, wol, kant en polyester. Dit omdat het soepel valt en lekker zit. Ook fleece en velours zijn stoffen waar ik graag mee werk. Alle andere stoffen kunnen op bestelling. Wol en zijde etc. vrijwel alles is mogelijk. Mail ons voor inspiratie en ideeën. Belice gebruikt natuurlijke en duurzame materialen. Deze materialen geven een natuurlijke warmte af en nemen vocht op, behalve polyester.


Was instructie

Om de kwaliteit van de kleding te waarborgen adviseert Belice te wassen op 30 graden. Doe fijne was in een waszakje. hangend drogen (gelieve met een hanger en zonder knijpers) géén gebruik maken van de droger. Op deze manier blijft uw kleding langer mooi.

Doelgroep

Op dit moment richt Belice zich tot meisjes en dames van 0 tot 99 jaar. Ook voor jongens kunt u bij Belice terecht.


Prijsindicatie

De prijs wordt opgebouwd uit:
– kosten van het materiaal
– de maat
– het model
– de duur van het maakproces

Bekijk hier de tarievenlijst