Veelgestelde vragen

Op dit moment richt Belice zich tot meisjes en dames van 0 tot 99 jaar. Ook voor jongens kunt u bij Belice terecht.

Belice gebruikt voornamelijk katoen, tricot, linnen, zijde, wol, kant en polyester. Dit omdat het soepel valt en lekker zit. Ook fleece en velours zijn stoffen waar ik graag mee werk.

Alle andere stoffen kunnen op bestelling. Wol en zijde etc. vrijwel alles is mogelijk. Mail ons voor inspiratie en ideeën. Belice gebruikt natuurlijke en duurzame materialen. Deze materialen geven een natuurlijke warmte af en nemen vocht op, behalve polyester.

Om de kwaliteit van de kleding te waarborgen adviseert Belice te wassen op 30 graden. Doe fijne was in een waszakje. hangend drogen (gelieve met een hanger en zonder knijpers) géén gebruik maken van de droger. Op deze manier blijft uw kleding langer mooi.

De prijs wordt opgebouwd uit:

– kosten van het materiaal
– de maat
– het model
– de duur van het maakproces

Bekijk hier de tarievenlijst

Belice heeft online een paar basis ontwerpen van kleding om te produceren. Hierbij kunt u denken aan een onderjurk standaard model. De stoffen maken het kledingstuk uniek.

Ook kan er van elk model een nieuw model maken door er iets aan toe te voegen. Ook kan Belice kleding volgens eigen ontwerp maken. Belice werkt graag met laagjes stoffen (verschillende kleding stukken over elkaar heen).

Een kledinglijn handgemaakt voor verschillende doelgroepen waaronder dames, meisjes en jongens. U loopt altijd met een uniek ontwerp dat nergens anders te vinden is.

Belice wil de meisjes en vrouwen er vrolijk, sierlijk , kleurrijk en modern uit laten zien. Het is vrouwelijke, sierlijke kleding. De vrouwelijke vormen zullen op een positieve manier zichtbaar zijn. Voor volle dames maakt de kleding juist slanker. De visie van Belice is dat elke meisje en vrouw op haar eigen manier, er stralend uit kan zien en lekker in haar vel kan zitten. Belice is tevens bezig met het ontwikkelen van een jongens kledinglijn.

Kledingmaat opmeten

1. Laat met voorkeur iemand anders uw lichaamsdelen meten.

2. Sta ontspannen en rechtop. Houdt uw adem niet in en span uw buikspieren niet aan tijdens het meten, want dit kan een vertekend beeld van uw lichaamsomvang
geven.

3. Voor het meten van de borstomtrek gaat u met uw armen opzij staan. Je wikkelt het meetlint om het breedste deel van de borst en onder de armen door. Het meetlint moet horizontaal lopen.

4. Voor het meten van de heupomtrek meet u over het breedste deel van de heupen. Ook in dit geval moet het meetlint volledig horizontaal lopen.

5. Bent u uw buikmaat aan het opmeten en is uw buik groter dan uw borst? Dan is het belangrijk om een maat groter te nemen voor het shirt dat u wilt aanschaffen, zodat het ook om uw buik heen past.

Bekijk hier de maat en meet instructies

Belice staat voor taak-, doel-, kwaliteit-, identiek en resultaatgericht presteren op basis van open- en eerlijkheid en vooral wederzijds vertrouwen. Belice vindt het belangrijk dat je “lekker in je vel moet zitten”. Als je lekker in je wel zit kun je dit uitstralen en over brengen op anderen. Kleding kan een belangrijke factor hierin spelen. De kleding ziet er modern, kleurrijk, creatief, vrouwelijk, sierlijk uit. Met deze kleding kunt u elke dag voor de dag komen, het zit lekker en u ziet er altijd prachtig uit. Ik maak alles hand gemaakt wat er voor zorgt dat er maar enkelen ontwerpen op de markt komen.

Eenvoudig bestellen in 5 stappen

1. Als u het gewenste product heeft gevonden, klik dan op de groene bestelbutton ‘BESTELLEN’ daar kunt u uw stofkeuze, maten en extra wensen kenbaar maken.

2. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op om de puntjes op de i te zetten, tijdens het gesprek volgt een heldere prijsopgave.

3. Wanneer u akkoord gaat, accepteert u tevens de algemene voorwaarden en volgt de betaling middels overboeking.

4. Na de betaling start de opmaak van uw bestelling.

5. De levertijd van het product hangt af van de grote van uw bestelling.

Lees hier meer over onze werkwijze

Het dragen van kleding met een perfecte pasvorm is een boost voor het zelfvertrouwen en eigenlijk zou iedereen dat moeten ervaren.

Voor onze kleding op maat kunt u contact opnemen via het contactformulier of middels een product.

Retourneren is alleen mogelijk voor een aanpassing of wanneer de kleding vermaakt moet worden. 

Doordat de door u bestelde kleding altijd op maat gemaakt wordt en gemaakt wordt naar uw wensen is het niet mogelijk om de kleding te retourneren en geld teruggave te ontvangen. In overleg kan de kleding mogelijk vermaakt worden hier kunnen extra kosten bij worden berekend.


Zijn er kosten verbonden aan retour zenden?

Tenzij er sprake is van een mankement of gebrek, dan zijn de kosten voor heen- en retourzending voor uw rekening. Als u de zending opstuurt zonder vooraf aanmelding dan nemen wij de retour bestelling niet in behandeling. Het retourformulier kunt u hier aanvragen via de mail tevens ontvangt u hierbij het retouradres.

Ja zeker! Aarzel niet en volg ons op Facebook of lees onze blogs dan bent u altijd op de hoogte.