Werkwijze

Eenvoudig bestellen in 5 stappen

1. Als u het gewenste product heeft gevonden, klik dan op de groene bestelbutton ‘BESTELLEN’ daar kunt u uw stofkeuze, maten en extra wensen kenbaar maken.

2. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op om de puntjes op de i te zetten, tijdens het gesprek volgt een heldere prijsopgave.

3. Wanneer u akkoord gaat, accepteert u tevens de algemene voorwaarden en volgt de betaling middels overboeking.

4. Na de betaling start de opmaak van uw bestelling.

5. De levertijd van het product hangt af van de grote van uw bestelling.

    Kledingmaat opmeten

  • Laat met voorkeur iemand anders uw lichaamsdelen meten.
  • Sta ontspannen en rechtop. Houdt uw adem niet in en span uw buikspieren niet aan tijdens het meten, want dit kan een vertekend beeld van uw lichaamsomvang geven.
  • Voor het meten van de borstomtrek gaat u met uw armen opzij staan. Je wikkelt het meetlint om het breedste deel van de borst en onder de armen door. Het meetlint moet horizontaal lopen.
  • Voor het meten van de heupomtrek meet u over het breedste deel van de heupen. Ook in dit geval moet het meetlint volledig horizontaal lopen.
  • Bent u uw buikmaat aan het opmeten en is uw buik groter dan uw borst? Dan is het belangrijk om een maat groter te nemen voor het shirt dat u wilt aanschaffen, zodat het ook om uw buik heen past.


Levertijd

De levertijd van het product hangt af van de grote van uw bestelling. De producten worden verzekerd verzonden. U heeft 3 maanden garantie op de kwaliteit van de stof, volgens wasvoorschriften. De duur van het productieproces is in overleg.


Vragen

Wij helpen u graag online verder en daarom hebben wij hieronder de meest gestelde vragen voor u overzichtelijk op een rij gezet.

Bekijk hier de veelgestelde vragen.